Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 90,-

Welkom bij deze e-learningmodule over de verslaglegging in Intramed!

Bij Fytac / FysioZwolle gebruiken jullie Intramed al geruime tijd voor het toevoegen van afspraken en het declareren daarvan.  Binnenkort zullen jullie ook de verslaglegging in Intramed gaan registreren. Het totale behandeldossier omvat de patiëntregistratie, intake, het onderzoek en analyse van de klacht en het opstellen van een behandelplan. Tussendoor monitor je hoe het met de behandeling gaat via een tussenevaluatie. Tenslotte sluit je het dossier af met een eindevaluatie en rapportage. Met deze e-learningmodule leer je van A tot Z hoe je een behandeldossier in Intramed vult. Bijzonder aan jullie situatie is dat jullie gebruik maken van FysioTopics. Ook daarover leer je wat de meest efficiënte manier van werken is.
Met de oefeningen ga je zelf aan de slag in Intramed waarbij je diverse vaardigheden in de praktijk kunt brengen.

De e-learningmodule is opgebouwd uit verschillende lessen. Je sluit af met een toets waarmee je kunt controleren of je de belangrijkste leerdoelen behaald hebt. Ter afsluiting vindt er ook een eindbijeenkomst plaats met onze docent. Hierover ontvang je nog bericht.

Wat is je vraag?

       
Als je tussentijds vastloopt of vragen hebt, kun je terecht bij je persoonlijke begeleider Rolf. Klik op zijn foto rechtsboven in een les voor contact. 

Succes!