Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Welkom bij deze e-learningmodule maak kennis met Intramed!

Leuk dat je aan de slag gaat met Intramed! Natuurlijk wil je als (toekomstig) podotherapie assisent zo snel mogelijk aan het werk, maar waar begin je? In deze e-learningmodule leer je de belangrijkste dagelijkse handelingen in Intramed. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van de agenda, patiëntgegevens wijzigen en de basisbeginselen van de verslaglegging. De informatie in het onderdeel ‘Verslaglegging’ is ter kennisgeving – je hoeft de handelingen niet zelf uit te kunnen voeren. Het onderdeel geeft je inzicht in hoe de therapeut Intramed gebruikt en hoe jouw administratieve handelingen er op aansluiten.

De e-learningmodule is opgebouwd uit verschillende lessen (zie hieronder). Als je Intramed tot je beschikking hebt, kun je de vaardigheden ook oefenen in je eigen Intramed. Je sluit af met een toets waarmee je controleert of je de belangrijkste leerdoelen behaald hebt. 

Let op: na deze e-learning kun je een start maken met Intramed, maar er zijn nog veel meer instellingen en functionaliteiten. Leer er alles over in één van onze andere cursussen en e-learnings.

Uitleg over hoe de e-learning werkt? Klik op het vraagteken rechtsboven.

Succes!