Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Nieuwe manier van inloggen op membersportaal vanaf 9 augustus 2023

Per 9 augustus verhuist het members-inlogportaal van Intramed naar een nieuwe server, zodat jij veilig via álle browsers kunt werken met Intramed!

Wat betekent dit voor Windows-gebruikers?
Is de members-pagina jouw inlogportaal? Dan kun je vanaf 9 augustus via elke browser inloggen (Edge of Internet Explorer zijn dan geen noodzaak meer)! Vanaf dat moment zit er een extra stap in het inlogproces: nadat je op het Intramed-icoon hebt geklikt, downloadt er een extra bestand dat je moet aanklikken.
Op zich wijst dat vanzelf, maar voor de zekerheid zie je hieronder de bijgewerkte handleiding voor Windows (zie specifiek onderdeel 2.3, stap 4 tot 6 op pagina 10-11).

In de nacht van 8 op 9 augustus zal de verhuizing van het inlogportaal plaatsvinden. Vanaf 8 augustus 21:00 uur ervaar je mogelijk ongemak met Intramed, vanwege de voorbereidingen die dan starten.

Wat betekent dit voor Mac-gebruikers?
Werk jij online met Intramed (ook) op een Mac, en log je in via MRD (Microsoft Remote Desktop)? Ook dan geldt dat je na het aanklikken van het Intramed-icoon een extra inlogstap maakt met je @intramed-account. Ook voor deze apparaten kun je meer informatie vinden in de handleiding voor Mac-OS hieronder (zie specifiek onderdeel 2.2.10 op pagina 9).

Om op 9 augustus weer toegang te krijgen tot Intramed moet je die dag je workspace refreshen. Dit doe je via de Remote Desktop, klik op “Preferences” (of het tandwiel) en kies voor [Refresh All Workspaces].

Log je in met een IE-Tab extensie van Google Chrome óf via de IE-Modus op Microsoft Edge? Dan kun je dit verwijderen/opheffen. Dat kun je doen via deze stappen.

Heb je nog vragen over de vernieuwde manier van inloggen op het inlogportaal van Intramed? Neem dan contact met ons op.