Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Hoe koppel ik een behandelserie aan een dossier?

Op tabblad ‘2. Behandelserie’ in een behandelepisode kun je via ‘Opties’, ‘Koppel behandelserie’ de behandelserie aan de behandelepisode koppelen.

Als de behandelserie niet is aangemaakt binnen de behandelepisode, of niet gekoppeld is, kan de behandelserie achteraf gekoppeld worden. Open daarvoor tabblad ‘2. Behandelserie’ van de betreffende behandelepisode. Klik op de knop ‘Opties’, optie ‘Koppel behandelserie’. Klik in het scherm ‘Selecteren behandelserie’ op de behandelserie en klik op de knop ‘OK’.

Als er al behandelingen op de gekoppelde behandelserie staan, worden niet automatisch de sessiejournaals toegevoegd in de verslaglegging. Als je met terugwerkende kracht de sessiejournaals wilt toevoegen, kun je dat per behandeling doen. Open daarvoor de behandeling (bijvoorbeeld via de agenda). Ga naar tabblad ‘2. Verslaglegging’ en klik op het icoon . Klik vervolgens op het formulier ‘Behandeling’ gevolgd door ‘OK’. Herhaal deze stappen zo nodig bij andere behandelingen.

TIP: Als je een behandeling toevoegt via de wizard ‘Plannen van een afspraak’ (via de agenda, of via menu [Bestand], [Afspraak inplannen]) en je vinkt de optie ‘Het betreft een nieuwe klacht’ aan, wordt automatisch een nieuwe behandelserie en een nieuwe – gekoppelde – behandelepisode toegevoegd.