Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Thuiswerktips | video

Als je gebruik maakt van Intramed Online, kunnen jij en je collega’s heel eenvoudig vanuit huis werken.

TIP: Als je gebruik maakt van Intramed op een lokale of netwerkschijf, vergeet dan niet om regelmatig veiligheidskopieën te maken. Bewaar deze kopie niet op dezelfde computer als waar Intramed op staat! (Als IMOL gebruiker hoef je dat niet te doen, want dat doen we iedere dag automatisch voor je.)

Wat je wellicht regelmatig wilt doen gedurende de COVID-19 tijd, is je patiënten op de hoogte stellen, bijvoorbeeld van  (bijgestelde) maatregelen die jouw praktijk neemt. Vanuit Intramed kun je eenvoudig een mailing sturen naar meerdere patiënten tegelijkertijd. Als je liever je eigen e-mailprogramma gebruikt, kun je vanuit Intramed de e-mailadressen exporteren.

De AfsprakenApp is voor alle beroepsgroepen beschikbaar en is een reminderservice die gekoppeld is aan de Intramed agenda. Ook kun je ermee videobellen.

Speciaal voor Fysiotherapeuten en Oefentherapeuten is de AfsprakenApp uitgebreid met duizenden oefeningen en heet daarom anders: MijnZorgApp. Ook voor deze app is videobellen beschikbaar. Bovendien kun je je patiënten ook huiswerkoefeningen geven.