Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Ontdek de Mollie koppeling in versie 9.35 voor een vlotte betaling van nota’s!

We hebben goed nieuws! Vanaf versie 9.35 kunnen al onze Intramed Compleet gebruikers gebruik maken van een nieuwe functie die door veel van jullie is aangevraagd: je kan patiënten nu snel en makkelijk laten betalen via een digitale betaallink aan de hand van een koppeling met Mollie (iDeal)!


Je kunt nu via de koppeling de patient via een link in de mail of een QR-code een vlotte betaling laten doen van de nota. Met de integratie van de koppeling met Mollie zetten we een nieuwe stap in het optimaliseren van het betalingsproces en het verminderen van de administratieve lasten voor jouw praktijk.

Wil je gebruik maken van deze optie? Dat kan als Intramed Compleet-klant! Heb jij nog geen Intramed Compleet? Dan kun je dat hier aanvragen. In dit bericht laten we je in stappen zien hoe je de koppeling eenvoudig zelf kunt instellen in Intramed Compleet.


1. Maak een Mollie-account aan en volg alle stappen. Houd er rekening mee dat de controle door Mollie tot 10 werkdagen kan duren. Het is mogelijk dat ze om aanvullende gegevens vragen, inclusief het uploaden van een identiteitsbewijs dat is gekoppeld aan de zakelijke rekening. Voor meer informatie over Mollie kun je terecht op de website van Mollie.

2. Na de accountcontrole en goedkeuring ga je naar ‘…Meer’ > ‘Developers’ (onder instellingen) en kopieer je de Live API-Key.

1. Ga naar het menu [Systeem], [Organisatie], [Online diensten] en voeg een online dienst ‘Mollie online betalingen’ toe met de groene plus knop (+) links bovenin het scherm.

2. Ga naar het menu [Systeem], [Organisatie], [Online diensten] en voeg een online dienst ‘Mollie online betalingen’ toe met de groene plus knop (+) links bovenin het scherm

Zodra je de koppeling met Mollie hebt gemaakt kun je de link & QR-code gaan plaatsen in de mail en nota’s. Hoe je dat doet, lees je in deze handleiding. Wil je dat wij je hierbij helpen? Dat kan, boek dan een Expert Sessie met ons Service Centrum!

Door deze toevoeging hopen we de financiële afhandeling binnen jou praktijk te vereenvoudigen voor patienten waardoor de nota’s sneller betaald zullen worden. Ontdek het gemak van iDeal-koppelingen en maak facturering een probleemloos onderdeel van uw dienstverlening. Heb je nog geen Intramed Compleet, maar wil je wel van deze functionaliteit gebruik maken?


Wil je liever eerst meer informatie over Intramed Compleet? Bel dan direct naar 0182 – 621 191.