Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Cursussen

Met Intramed kun je snel zelf aan de slag. En ons cursusaanbod helpt je snel en efficiënt te werken en het maximale uit onze software te halen. Voor iedere medewerker is er een passende module. Praktisch, want niet elke gebruiker binnen de praktijk hoeft alle mogelijkheden van onze software te kennen.

We geven de cursussen zowel online als op locatie (Utrecht). Onze docenten begeleiden je in beide vormen even graag. Het voordeel van een cursus op locatie is dat onze docenten op je scherm kunnen meekijken en je zo sneller kunnen helpen. Ook hoef je niet zelf te zorgen voor koffie of thee! En ben je de hele dag bij ons, dan zorgen we ook voor een uitgebreide lunch.

Staat de gewenste cursus of locatie er niet bij? We kunnen ook een cursus op maat maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 0182 – 621 157.  

Heb je je al ingeschreven? Dan word je persoonlijk benaderd via de mail.

Basiscursussen

Contacts

Een goed begin is het halve werk – dat geldt zeker bij het in gebruik nemen van software. Door direct de juiste werkwijzen en instellingen te gebruiken zorg je er vanaf het begin voor dat je administratie op orde is. In de basiscursus leer je processen rondom de agenda, patiëntadministratie, instellingen en verslaglegging. Ben je nieuwe gebruiker van Intramed, dan is deze cursus zeker iets voor jou! Meer informatie.

Alle beroepsgroepen m.u.v. Jeugd GGZ en MSZ | online of fysiek | 2 dagdelen of 1 dag

Elektronische dossiervorming oranje (Documents)

Ben je administratief medewerker en heb je niks te maken met processen rondom de verslaglegging? Kies dan voor deze basiscursus voor administratief medewerkers. Ook als je al een tijdje in Intramed werkt en het gevoel hebt dat er meer mogelijk is rondom patiëntadministratie is deze cursus geschikt voor jou. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online of fysiek | 1 dagdeel

Overstapcursus combinatiepakket FRM/Intramed

Globe_petrol

Stap je over van het combinatiepakket Fysioroadmap/Intramed en ga je daarbij een overstapcursus over de verslaglegging volgen?  Schrijf je dan hier in. Let op! Is jouw praktijk groter dan 5 therapeuten, dan benaderen we jou voor een cursus speciaal voor jullie praktijk. 
Meer informatie. 

Overstappers FRM/Intramed | online | 3 uur

Cursussen rondom declareren

Boekhouden blauw (Calculator)

Maak kennis met het complete declaratieproces naar verzekeraars en cliënten. Deze cursus is met name geschikt voor therapeuten of administratieve ondersteuners die nog geen kennis hebben van declareren in Intramed. Maar ook als je al een tijdje declareert (of bent ingewerkt door een collega) en het gevoel hebt dat er meer mogelijk is of dat het sneller kan, is deze cursus iets voor jou. De cursus kan je helpen het totaalproces te verduidelijken en eventuele gaten in kennis op te vullen. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online of fysiek | 2 dagdelen of 1 dag

FCC oranje (Debit-Card)

Heb je het declareren in Intramed al helemaal in de vingers, maar heb je het gevoel dat je meer (tijdwinst) uit het proces kunt halen? Dan is dit een zeer geschikte cursus voor jou. Na deze cursus ben je op de hoogte van de vernieuwingen die we de laatste jaren hebben doorgevoerd rondom het declareren en factureren in Intramed. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online of fysiek | 1 dagdeel 

Document-01_petrol

Besparen op softwarekosten? Met Intramed heb je geen separate boekhoudsoftware nodig – de boekhouding kun je gewoon in Intramed doen. Wil je weten hoe je dat doet? Dan is deze cursus iets voor jou. Let op: kennis over de boekhoudkundige basisprincipes en begrippen wordt verondersteld. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online of fysiek | 2 dagdelen of 1 dag

Cursussen rondom dossiervoering / verslaglegging

icon 1

Maak kennis met de mogelijkheden rondom de verslaglegging. Deze cursus is met name geschikt voor therapeuten die nog geen kennis hebben over verslaglegging in Intramed. Maar ook als je al een tijdje de verslaglegging gebruikt (of bent ingewerkt door een collega) en het gevoel hebt dat er meer mogelijk is of dat het sneller kan, is deze cursus iets voor jou. De cursus kan je helpen het totaalproces te verduidelijken en eventuele gaten in kennis op te vullen. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online, fysiek  | 2 dagdelen of 1 dag

Elektronische dossiervorming blauw (Documents)

Gebruik je al geruime tijd de verslaglegging in Intramed en heb je het gevoel dat je meer (tijdwinst) uit het proces kunt halen? Dan is dit een zeer geschikte cursus voor jou. Na deze cursus weet je alles over de instellingen die je rondom de verslaglegging kunt doen en ben je op de hoogte van de vernieuwingen die we de laatste jaren hebben doorgevoerd die betrekking hebben op de verslaglegging. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen | online of fysiek | 1 dagdeel

Modulair cursusprogramma voor gevorderden

Contacts

Als officemedewerker weet jij als geen ander hoe de administratie in jouw praktijk in elkaar steekt. Maar heb je weleens de tijd genomen om de processen en je eigen werkzaamheden onder de loep te nemen? Intramed brengt bijvoorbeeld elke 8 weken een nieuwe versie uit. Kun je Intramed anders gebruiken of inrichten zodat je werkzaamheden efficiënter worden? Wil je de volgende stap zetten in het digitaliseren van de praktijk? Of ervaar je een hoge werkdruk en zoek je naar manieren om die druk te verlagen? Over deze onderwerpen gaat ons nieuwe modulaire cursusprogramma, waarbij leren van elkaars’ ervaringen centraal staat. Meer informatie.

Alle beroepsgroepen m.u.v. Jeugd GGZ en MSZ | fysiek én online | 2 tot 4 dagen 

Cursussen over praktijkvoering

Strategisch management oranje (Chart - 04)

Kun je hulp gebruiken met het opstellen van je (meerjarige) beleidsplan gebaseerd op strategische keuzes? Dan is deze cursus iets voor jou. Onder andere op basis van de inzichten die je uit Intramed Insight haalt, pas je geleerde kennis direct toe op jouw praktijk. Meer informatie.

Fysiotherapie| combinatie fysiek + online | 3 dagen 

e-learning

Als praktijkhouder of therapeut kun je eigenlijk niet zonder inzicht in statistische gegevens. Via de dashboards van Intramed Insight Start krijg je direct inzicht in de voor jou relevante (stuur)informatie. Informatie die jou helpt bij een goede bedrijfsvoering en het maken van de juiste keuzes. Ben je Intramed Insight Start gebruiker en wil je optimaal gebruik maken van de dashboards, dan is deze e-learning zeker iets voor jou. Meer informatie.

Fysiotherapie, Oefentherapie| e-learning | 1 dagdeel 

Add_petrol

Als praktijkhouder of therapeut kun je eigenlijk niet zonder inzicht in statistische gegevens. Via de dashboards van Intramed Insight Extra krijg je direct inzicht in de voor jou relevante (stuur)informatie en kun je locaties en medewerkers met elkaar vergelijken. Informatie die jou helpt bij een goede bedrijfsvoering en het maken van de juiste keuzes. Ben je Intramed Insight Extra gebruiker en wil je optimaal gebruik maken van de dashboards, dan is deze e-learning iets voor jou. Meer informatie.

Fysiotherapie, Oefentherapie| e-learning | 1 dagdeel