Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

E-learning modules

Ben je sinds kort gestart met Intramed of MijnZorgApp? Maak een vliegende start met onze korte gratis e-learningmodules. 

Ben je al gebruiker van Intramed en wil je je verdiepen in een specifiek onderdeel? Maak dan gebruik van onze verdiepende e-learningmodules met een gemiddelde studielast van 2, 4 of 8 uur.

Een e-learningmodule bestaat uit video’s en oefeningen en sluit je af met een zelftoets. Sommige verdiepende e-learning modules sluit je af met een online bijeenkomst met de docent.   

Gratis e-learning modules

Starten met Intramed

Werk je pas sinds kort met Intramed? Maak een vliegende start door deze e-learningmodule te volgen.

Intramed voor stagiairs

Een goede start maken op je stage? Volg deze e-learningmodule en leer alles wat je als stagiair moet weten over Intramed.

MijnZorgApp gebruiken

Alles weten over MijnZorgApp? De makers van de app (HealthTrain) leren je er alles over in hun gratis e-learing. Log in of registreer je gratis!

Verdiepende e-learning modules

Intramed Insight
Start

Starten met het verdiepen van je praktijkdata? Leer alles over de dashboards van Intramed Insight Start in deze e-learning.

Intramed Insight
Extra

Trends ontdekken en gegevens van locaties vergelijken? Leer er alles over in deze e-learning over de dashboards van Insight Extra.