Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Begeleiding op locatie

Een begeleiding op locatie kun je helemaal naar eigen wens invullen. Onze medewerker komt minimaal 3 uur langs op jouw praktijk en helpt alle vragen te beantwoorden. Vind je 3 uur te kort? Langer kan ook! De enige voorwaarde die wij stellen is dat we maximaal 2 collega’s tegelijkertijd kunnen begeleiden.

Wil je een begeleiding voor meer dan 2 collega’s? Kijk dan eens naar onze cursussen. Staat de gewenste cursus of locatie er niet bij? We kunnen ook een cursus op maat maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 0182 – 621 157.

Een begeleiding afspreken?

Wil je een begeleiding afspreken óf wil je meer informatie over een begeleiding bij jou op locatie? Neem contact met ons op:

 

0182 – 621 157
(ma t/m vr: 08.30 – 14.00 uur)

Expert sessie

Als je gespecialiseerde vragen wilt stellen aan ons Service Center op een door jou voorgesteld tijdstip, dan kun je een Expert sessie aanvragen.

Als je een expert sessie aanvraagt, maak je een reservering voor een vaste hoeveelheid tijd met een vast bedrag. In deze tijd spreek je een van onze experts van het service centrum, en kun je sparren over gecompliceerde vraagstukken of een combinatie van vragen stellen.

Om een expert sessie te maken kun je inloggen bij Mijn Intramed.