Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Ondersteuning oude versies Intramed

Meer dan de helft van onze klanten werkt tegenwoordig via de online omgeving van Intramed. Dat is een slimme keuze, want daarmee kun je werken en je agenda inzien waar en wanneer het jou uitkomt. Via je telefoon, smartphone, tablet of computer, in je praktijk of onderweg. Daarnaast hoef je nooit meer zelf updates te installeren of back-ups te maken: dat doen wij voor je!

Werk jij nog niet via de online omgeving van Intramed, maar maak je gebruik van een eigen lokale installatie of wordt Intramed voor je gehost door een IT-leverancier? Dan hebben we een belangrijk bericht voor je.

Wat is er nieuw?
Vanaf Intramed 9.29 ondersteunen we standaard de laatste 3 versies (De huidige versie, en de 2 daarvoor). In onze voorwaarden benoemen we namelijk dat de hardware en programmatuur goed bijgewerkt moet zijn. Dit zorgt voor een optimale gebruikservaring, en een zo veilig mogelijke omgeving voor jouw medewerker- en patiëntgegevens.

Waarom doen we dit?
Een goed en veilig gebruik van Intramed staat voorop in deze verandering. We merken dat klanten veel verouderde versies gebruiken, zowel van Intramed als andere programma’s. Zo ontvingen we aan het begin van het jaar een melding van een probleem met Intramed in combinatie met Windows 7, wat al sinds 2020 niet meer als veilig wordt beschouwd door Microsoft. Daarnaast betekent dit dat we minder omgevingen actief houden voor test- en onderzoeksdoeleinden. De tijd die we hiermee besparen, gebruiken we voor de verbetering van ons product en de dienstverlening.

Wat betekent dit voor jou?
Als je nog niet op de online omgeving van Intramed werkt en je hebt een vraag aan het Service Centrum, kunnen we je vragen of je eerst wilt updaten naar een ondersteunde versie van Intramed. Het kan namelijk zo zijn dat het probleem waar jij tegen aan loopt al opgelost is in een recente versie. Dit zorgt ervoor dat we je sneller en beter kunnen helpen. Zo kan jij sneller verder met wat er echt toe doet: het helpen van je cliënten. Loop je, ondanks het updaten naar een recente versie, toch nog tegen een probleem aan? Dan helpen we je natuurlijk graag met het vinden van een oplossing!

Wil je niet omkijken naar het updaten van de software, dan is Intramed Compleet wellicht iets voor jou. Wij updaten dan Intramed voor je. Hiernaast heeft Intramed Compleet nog meer voordelen voor jouw praktijk!