Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Specifieke onderwerpen voor Multidisciplinaire praktijken

Intramed is geschikt voor vrijwel alle paramedische beroepsgroepen. Er wordt rekening gehouden met beroepsspecifieke onderdelen zoals: 

  • Prestatie- en verrichtingcodes per beroepsgroep. 
  • Het declareren naar zorgverzekeraars, factureren aan patiënten en het genereren van eigen bijdrage nota’s.
  • In de verslaglegging zijn er voor elke beroepsgroep specifieke verslagleggingsrichtlijnen beschikbaar die op basis van de eisen van de beroepsvereniging is samengesteld. 

 Klik aan de linkerkant op een beroepsgroep om alle specifieke mogelijkheden per beroepsgroep te bekijken. 

Ook zijn er een aantal overkoepelende functies beschikbaar, waaronder:  

  • Met Intramed Insight krijg je een direct overzicht van de voor jou relevante (stuur)informatie. Informatie die jou helpt bij een goede bedrijfsvoering en het maken van de juiste keuzes. 
  • Intramed Financieel helpt je inzicht en grip te krijgen op de financiën en bedrijfsvoering van jouw praktijk. 
  • Besteed je de declaratie liever uit? We hebben een koppeling met D-Pay die het volledige declaratieproces van je overneemt.
  • Het aantal no-shows verminder je door de patiënt een afspraakherinnering te sturen via de AfsprakenApp. Met deze app kun je ook videobellen. 
  • Alle voordelen van de AfsprakenApp en ook nog fysio- of oefentherapieoefeningen naar de patiënt sturen? Ga dan voor de combinatie-app: MijnZorgApp.  

Klap hieronder een onderwerp uit voor meer informatie. Op onze website vind je alle producten. 

Intramed Insight is de vernieuwde managementinformatie. Via een aantal dashboards kunnen gebruikers (die daarvoor rechten hebben) inzicht krijgen in het reilen en zeilen binnen de praktijk. Deze geheel nieuwe tool is in samenspraak met praktijkhouders ontwikkeld om het zo optimaal mogelijk te laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Uiteraard staan de ontwikkelingen daarna niet stil. Op basis van feedback blijven we de dashboards verder ontwikkelen.

Klik hier om de gebruiks- en installatiehandleiding te bekijken.

Je kunt ook het filmpje bekijken hoe je Intramed Insight activeert. 

Bekijk de 2 webinars voor praktische tips. 

Intramed Financieel helpt je inzicht en grip te krijgen op de financiën en bedrijfsvoering van jouw praktijk. Met één druk op de knop weet je precies hoeveel winst je per maand maakt en hoeveel een bepaalde medewerker opbrengt. Je ziet de cijfers, zodat je gelijk kan bijsturen als dat nodig is. Intramed Financieel koppelt je Intramed software met een boekhoudstraat. Hierdoor heb je niet alleen direct inzicht, zo bespaar je ook op je boekhouder en accountant.

Klik hier voor meer informatie over Intramed Financieel. 

D-Pay maakt je facturerings- en incassoproces gemakkelijk. Via een koppeling met Intramed laat je de declaraties bij zorgverzekeraars en cliënten incasseren. Ook de retourinformatie wordt keurig voor je verwerkt. Je hebt er geen omkijken naar en je bent verzekerd van je geld. Je cliënten worden altijd vriendelijk te woord gestaan over rekeningen. Zo heb jij meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Klik hier voor meer informatie over D-Pay en hier over D-Pay Lite. 

Een handige app helemaal in de stijl van je praktijk waarmee je je cliënten op het juiste moment informeert over afspraken, met ze kan videobellen en ze kan informeren over praktijknieuws. Zo heb je met de AfsprakenApp een visitekaartje voor je praktijk én kun je een blijvende relatie met cliënten onderhouden.

Klik hier voor meer informatie over de AfsprakenApp. 

We willen steeds meer via mobiel of tablet doen: zelf zaken regelen, snel bellen of videobellen. Handig dus dat MijnZorgApp dat allemaal combineert. Cliënten krijgen een herinnering voor afspraken en oefeningen. En duidelijke instructievideo’s helpen de oefeningen op een juiste manier te doen, wat bijdraagt aan een sneller herstel. En nu kun je zelfs de behandeling op afstand door laten gaan m.b.v. videobellen!

MijnZorgApp is een combinatie van de AfsprakenApp met Huiswerkoefeningen. 

Klik hier voor meer informatie over MZA.