Welkom op Intramed Expert!
Het kenniscentrum van Intramed

Onderwerp Online tools

Patiënten van nu zijn actieve en digitaal georiënteerde mensen die graag dingen online regelen. Hoe fijn is het dan als ze ook bij jou online terecht kunnen? En voor jou biedt het ook voordeel omdat alles snel in Intramed staat. 

  • 24/7 beschikbaarheid: in deze 24/7 economie is het fijn als je cliënt een afspraak bij je kan inplannen wanneer het de cliënt uitkomt (dus ook ’s avonds en in het weekend). Jij bepaalt met blokken in je agenda welk deel je hiervoor wilt openstellen. Je cliënt kan zich inschrijven en een afspraak plannen of wijzigen.
  • Laat de patiënt de intake thuis invullen: iedereen heeft het druk in deze tijd . Mensen hebben weinig tijd en hopen eigenlijk dat ze bij de eerste afspraak al gelijk (een beetje) behandeld worden. Door de intake digitaal te versturen naar je cliënt kan deze zich thuis alvast rustig inschrijven. Dat scheelt  jouw administratie zodat je meer tijd voor de cliënt hebt.
    De online intake is een soort stappenplan waar je cliënt doorheen loopt. Zo krijg je nuttige antwoorden en kan je makkelijker de diagnose stellen in de praktijk.
  • Laat vragenlijsten ook thuis door de patiënt invullen: jij zet de gewenste vragenlijst klaar voor je cliënt zodat hij deze thuis op een rustig moment kan invullen. Intramed verstuurt deze vragenlijst automatisch op de door jou ingestelde tijd! Met één druk op de knop worden de gegevens overgenomen in Intramed. Tijdens het bezoek kunnen jullie samen nog wijzigingen aanbrengen.
Intramed